چه کسانی به کارت بازرگانی نیاز ندارند

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 3.75 (تعداد رای 2)

کارت بازرگانی به عنوان مجوز اصلی و مطلق خدمات بازرگانی بین المللی و تعامل و خرید و فروش و واردات و صادرات از سایر شرکت ها در اقصی نقاط دنیا می باشد. بدین سان بدون دریافت کارت بازرگانی عملا واردات و صادرات کالا و خدمات برای هیچ فرد حقیقی و حقوقی ممکن نخواهد بود.

به همین دلیل متقاضیان تامین نیاز های خود برای تولید و یا خدمات از سایر نقاط دنیا چاره ای جز داشتن کارت بازرگانی ندارند چرا که حتی در صورت برون سپاری احتیاجات و خواسته های خود به سایر شرکت های بازرگانی باز هم نمی توانند اطمینان داشته باشند که به درستی امورات خود را مرتفع نمایند.

کارت بازرگانی واردات از مناطق آزاد ، حق العمل کاری گمرک ، صادرات، ثبت برند های تجاری غیر فارسی و ... را تسهیل می بخشد و تنها با داشتن این کار اینگونه فعالیت ها میسر خواهد بود. به همین دلیل باید کارت بازرگانی را با ایجاد شرایط مناسب چه با شخصیت حقوقی و چه با داشتن شخصیت حقیقی دریافت کنید.

چه کسانی به کارت بازرگانی نیاز ندارند ؟

اما سوالی که مطرح می شود این است که آیا افرادی هستند که از دریافت کارت بازرگانی معاف باشند؟

در پاسخ باید گفت که چند دسته از افراد به موجب قانون  از دریافت کارت بازرگانی معاف شده اند و می توانند بدون ارائه کارت بازرگانی اقدام به داد و ستد کالا نمایند که البته حجم این داد و ستد دارای محدودیت می باشد. از جمله افرادی که مشمول قوانین فوق می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ملوانان ایرانی که در سواحل بین کشورمان ایران و کشورهای دیگر و در شناورها مشغول رفت و آمد هستند.
  • شرکت های تعاونی که در نقاط مرزنشین وجود دارند.
  • پیله وران
  • افراد ایرانی که با داشتن کارنامه شغلی
  • از وزارت کار و کشورهای خارجی مشغول کار باشند.
  • در صورتیکه کالاهای صادراتی به منظور فروش نباشند که تشخیص این امر به عهده گمرک می باشد.

معمولا برای دریافت کارت بازرگانی نیازی به تشریفات زیاد نیست. شما به عنوان یک مالک کسب و کار با ارائه همان مجوزه های کار های خود و یک سری مدارک و مستندات جدید می توانید کارت بازرگانی خود را دریافت نمایید.

مزایای دریافت کارت بازرگانی در رشد و اقتصاد یک کشور بسیار زیاد است. در واقع کارت بازرگانی فوایند زیر را می تواند برای صاحبین خود به همراه داشته باشد:

  • به فعالیت اقتصادی انها نظم می دهد
  • اعتبار بین المللی زیادی برای شرکت ها و افراد حقیقی دارد
  • به عنوان کارت شناسایی معتبر در اتاق بازرگانی برای شخصیت های مختلف می باشد.
  • کسب و کار بین فعالان اقتصادی را نظم می دهد
  • صاحبین کارت از یارانه صادرات بهره مند می شوند
  • برای ارتباط موثرتر و بهتر بین فعالان اقتصادی نقش کلیدی دارد

کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند برای اخذ کارت بازرگانی اقدام نمایند. این کارت با ارائه مدارک به اتاق بازرگانی و عضویت در این اتاق و توسط همین اتاق صادر می شود و متقاضی باید در اتاق بازرگانی استان خود عضو باشد.

برای دریافت کارت بازرگانی باید مدارک به همراه یک برگ درخواست دریافت کارت بازرگانی با داشتن شرایط لازم اماده شود و سه نفر از اعضا اتاق بازرگانی شما را تایید نمایند. سپس باید مدارک را تهیه نموده و ابتدا در سایت اتاق بازرگانی درخواست خود را وارد نموده و مدارک و مستندات اسکن شده مدارک را آپلود کنید و منتظر تایید این درخواست باشید.

با تایید این درخواست باید همه مدارک را در دست داشته و به اتاق بازرگانی مراجعه نمایید .برای این هدف شما باید یک رشته را حداقل برای کارت بازرگانی خود ثبت نام کنید. پس از این مرحله کارت بازرگانی برای شما صادر خواهد و به مدت یک سال هم اعتبار خواهد داشت. البته در شرایط خاص ممکن است این مدت تا 5 سال هم دارای اعتبار باشد.

موسسه حقوقی ویونا در کمترین زمان با استفاده از تخصص کارشناسان خود کارت بازرگانی مورد نظر شما را دریافت و یا تمدید خواهد کرد.